Επισκευές υπολογιστών,κατασκευή ιστοσελίδας-ειδήσεις τεχνολογίας και άλλα Η εφαρμογή που τεστάρει την όραση ~ Root technology

Η εφαρμογή που τεστάρει την όραση
Εξετάζει την ικανότητα να ξεχωρίζει κανείς ανεπαίσθητες διαφορές στα χρώματα

Η τελευταία εφαρμογή που σαρώνει το διαδίκτυο και έχει χαρακτηριστεί ως «διαβολικά εθιστική» και ταυτόχρονα εντυπωσιακά δύσκολη ακούει στο όνομα «Kuku Kube».

Είναι η εφαρμογή-«οφθαλμίατρος» και έχει σχεδιαστεί για να τεστάρει την όραση και την ικανότητα των ματιών να ξεχωρίζουν ανεπαίσθητες διαφορές σε πίνακες με χρωματιστά τετράγωνα.

Σε κάθε πίνακα, ένα από τα τετράγωνα έχει ελαφρώς διαφορετική απόχρωση από το ίδιο χρώμα και ο σκοπός είναι ο χρήστης να το εντοπίσει χτυπώντας επάνω του με το δάχτυλό του ή «κλικάροντας» επάνω σε αυτό με το ποντίκι.
Παρότι το παιχνίδι μοιάζει σχετικά εύκολο και ξεκινά με έναν πίνακα από τέσσερα χρωματιστά τετράγωνα, σύντομα ο αριθμός τους αυξάνεται και φτάνει τα… 81 τετράγωνα!

Και φυσικά, οι διαφοροποιήσεις μεταξύ αυτών γίνονται ολοένα και πιο δύσκολο να εντοπιστούν.Την εφαρμογή ανέπτυξε η εταιρεία Network365 που εδρεύει στον Καναδά και είναι διαθέσιμη μέσω Facebook, Android, iOS και σε desktop browsers.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου