Επισκευές υπολογιστών,κατασκευή ιστοσελίδας-ειδήσεις τεχνολογίας και άλλα Οι Anonymous θα δημοσιεύσουν την λίστα ονομάτων της Κου-Κλουξ-Κλαν ~ Root technology

Οι Anonymous θα δημοσιεύσουν την λίστα ονομάτων της Κου-Κλουξ-Κλαν

Anonymous, η ομάδα hacking που δεν χρειάζεται συστάσεις, έχει δημοσιεύσει μια λίστα με αριθμούς τηλεφώνου και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λένε ανήκουν σε μέλη της Κου Κλουξ Κλαν - και λένε ότι περισσότερα είναι καθ οδόν. Το Computerworld αναφέρει ότι από χθες η ομάδα είχε αναρτηθεί διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τους αριθμούς τηλεφώνου για να Pastebin. Και σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου από την ομάδα, πολύ περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιευθούν στις 5 Νοεμβρίου, ώστε να συμπέσει με την πρώτη επέτειο των διαδηλώσεων Φέργκιουσον.

Οι πληροφορίες διανεμήθηκε μέσω του Twitter λογαριασμούς που έχουν γνωστό για την παροχή ειδήσεων από Anonymous στο παρελθόν. Οι δημοσιεύμενοι σύνδεσμοι σε τέσσερις διαφορετικές βάσεις δεδομένων που περιείχε πάνω από 50 αριθμούς τηλεφώνου και πάνω από 20 διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Υπάρχει ένα website αφιερωμένο στην αντίστροφη μέτρηση για την "HoodsOff 2015" - την ημέρα (Νοέμβριος 5), όταν Anonymous θα κυκλοφορήσει ένα καταιγισμό πληροφοριών λένε ότι θα αποκαλύψει ποιος εμπλέκεται στην Κου Κλουξ Κλαν.
Ωστόσο, κατά την περαιτέρω εξέταση της αρχικής απόρριψη των δεδομένων, οι πληροφορίες που έχει ευρέως απαξιωθεί. Μέλη του Τύπου ανήλθε σε αρκετά από τα πρόσωπα που αναφέρονται που ήταν ανυποχώρητοι στο να αρνείται οποιαδήποτε σχέση με το ΚΚΚ. Επιπλέον, ο κατάλογος περιλαμβάνει εννέα πολιτικοί, τέσσερις αμερικανούς γερουσιαστές και πέντε Δημάρχων των ΗΠΑ, οι οποίοι έχουν αρνηθεί δημοσίως όλες τις απαιτήσεις. Εν τω μεταξύ, η "επίσημη" του λογαριασμού OperationKKK απομακρύνεται από τα ψευδή αρχεία.

Η πρώτη φορά που ακούσαμε για τη λειτουργία ΚΚΚ (επίσης γνωστή ως #OpKKK) ήταν πέρυσι κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στο Ferguson, MO. Ένα τοπικό κεφάλαιο ΚΚΚ απειλείται διαδηλωτές με τη βία, και στη συνέχεια Anonymous hacked σε ένα λογαριασμό Twitter ΚΚΚ και κυκλοφόρησε αυτό που είπε ήταν μέλος της Κου Κλουξ Κλαν προσωπικές πληροφορίες. Μια από τις θεωρίες εργασίας είναι ότι τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν μέχρι στιγμής ανήκει σε μια αμυχή βάση δεδομένων, πιθανώς από μια ομάδα KKK, αλλά έχει λανθασμένα με την παραδοχή ότι κάθε πρόσωπο του οποίου τα στοιχεία επικοινωνίας είναι σε μια βάση δεδομένων ΚΚΚ πρέπει να είναι μέλος KKK.
Αναμένουμε λοιπόν την λίστα που θα κοινοποιησουν επώνυμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου