Επισκευές υπολογιστών,κατασκευή ιστοσελίδας-ειδήσεις τεχνολογίας και άλλα Η νέα έρευνα αποδίδει εκπληκτικά ευρήματα για τους κατοίκους της Πομπηίας ~ Root technology

Η νέα έρευνα αποδίδει εκπληκτικά ευρήματα για τους κατοίκους της Πομπηίας


Ο αρχαιολογικός χώρος της Πομπηίας στη νότια Ιταλία συνεχίζει να συναρπάζει, περισσότερο από δύο χιλιάδες χρόνια μετά η πόλη θάφτηκε στην τέφρα και ελαφρόπετρα μετά την έκρηξη του Mt. Βεζούβιος.

Τώρα, οι ερευνητές στην Ιταλία, χρησιμοποιώντας αξονικές τομογραφίες για να μάθετε περισσότερα για τους ανθρώπους μέσα από τα απολιθωμένα πτώματα.

Τα λείψανα των θυμάτων της Πομπηίας πετάχτηκαν στο γύψο κατά τον 19ο αιώνα, προκειμένου να τους συντηρήσουν. Αλλά τα πυκνά εκμαγεία κατέστησε επίσης δύσκολο για τους ερευνητές να αναλύσουν τα οστά και τα δόντια στο εσωτερικό, το οποίο είναι ο λόγος που η ομάδα έπρεπε να χρησιμοποιήσει ένα μηχάνημα σάρωσης 16-στρώμα.

Και οι δοκιμές έχουν αποφέρει εκπληκτικά συμπεράσματα, δείχνει ότι οι κάτοικοι της πόλης είχαν τέλεια δόντια.

«Από τη μελέτη ανακαλύψαμε την απουσία των κοιλοτήτων στα δόντια. Και αυτό είναι πολύ ενδιαφέρουσα και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι, επειδή όλοι γνωρίζουμε σχετικά με την υγιεινή μεσογειακή διατροφή, και αυτό έχει πραγματικά δείξει μέχρι στις αρχές της δεκαετίας αναλύσεις, "λέει ο επιστάτης του αρχαιολογικού χώρου, Massimo Osanna.

Η έλλειψη των κοιλοτήτων εξηγείται από την χαμηλή ποσότητα ζάχαρης στην μεσογειακή διατροφή και λόγω του υψηλού επιπέδου του φθορίου που περιέχεται στην παροχή νερού.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης πολλά από τα θύματα είχαν πεθάνει πραγματικά αφού χτυπήθηκε από πτώση τοιχοποιίας και όχι ασφυξία.

«Υπάρχει επίσης μια μεγάλη συζήτηση για το πώς πέθαναν τα θύματα», εξηγεί ο Osanna. "Έχουμε περισσότερα από 1.000 που παραμένουν στον χώρο της Πομπηίας. Από την ανάλυση που πραγματοποιήθηκε στα οστά βρήκαμε πολλά σπασμένα κρανία. Αυτό μας λέει πολλά πέθαναν από στέγες καθίζηση στο πλαίσιο της ελαφρόπετρας. Η ελαφρόπετρα είναι πολύ ελαφρύ, αλλά όταν συσσωρεύεται, έως και 2 μέτρα πάχος, μπορεί να κάνει μια κατάρρευση της οροφής και αυτό είναι πόσοι άνθρωποι σκοτώθηκαν. "

Είναι η ελπίδα πολλά περισσότερα ευρήματα σχετικά με αυτό το αρχαίο πολιτισμό θα προκύψουν από τις αναλύσεις. Η ομάδα έχει ως στόχο να σαρώσετε ένα σύνολο 86 πρόσφατα ανακαινισμένο ανθρώπινη εκμαγεία, καθώς και τα ζωικά υπολείμματα από την περιοχή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου