Επισκευές υπολογιστών,κατασκευή ιστοσελίδας-ειδήσεις τεχνολογίας και άλλα To iPhone θα μετράει πόσο συχνά κάνετε σεξ ~ Root technology

To iPhone θα μετράει πόσο συχνά κάνετε σεξ

Το νέο λειτουργικό iOS 9 θα επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν πόσο συχνά, πότε και πως κάνουν σεξ.
Το νέο λειτουργικό iOS 9 θα επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν πόσο συχνά, πότε και πως κάνουν σεξ. Σύμφωνα με την Βρετανική εφημερίδα Independent, στις λειτουργίες παρακολούθησης της «αναπαραγωγικής υγείας» η Apple έχει προσθέσει μια επιλογή για την «σεξουαλική δραστηριότητα».
Όταν ο χρήστης κλικ άρει πάνω της θα μπορεί να κρατά ημερολόγιο για την σεξουαλική δραστηριότητά του, όπως η μέρα και η ώρα που είχε την τελευταία επαφή του ακόμη και αν πήρε μέτρα προστασίας.
Οι χρήστες θα μπορούν στη συνέχεια να βλέπουν έναν πίνακα με γραφική αναπαράσταση των στατιστικών στοιχείων που είχαν καταχωρήσει ακόμη και να τον μοιραστούν – αν θέλουν – με άλλους χρήστες.
Το iOS 9 θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο με λειτουργίες οι οποίες – σύμφωνα με την Apple – θα βελτιώσουν τις επιδόσεις των συσκευών της. Το αν θα καταφέρει να βελτιώσει τις σεξουαλικές επιδόσεις των χρηστών του κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει. 
πηγή: thetoc.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου