Επισκευές υπολογιστών,κατασκευή ιστοσελίδας-ειδήσεις τεχνολογίας και άλλα Aνακάλυψη για να αναπνέουμε κάτω από το νερό! ~ Root technology

Aνακάλυψη για να αναπνέουμε κάτω από το νερό!

Σε μία εκπληκτική ανακάλυψη που επιτρέπει στον άνθρωπο να αναπνέει κάτω από νερό προέβη μια ομάδα επιστημόνων στο Πανεπιστήμιο της νότιας Δανίας.
Ανέπτυξαν αυτά που αποκαλούν «κρυσταλλικά υλικά», που μπορούν να δεσμεύουν και να αποθηκεύουν οξυγόνο σε υψηλές συγκεντρώσεις.
Μια πολύ μικρή ποσότητα του υλικού περιέχει αρκετό οξυγόνο για μια αναπνοή, καθώς το υλικό μπορεί να απορροφήσει το οξυγόνο από το νερό γύρω από τον δύτη και να τον προμηθεύσει με αυτό. Έτσι, ο δύτης δεν θα χρειαστεί να κουβαλάει μαζί του περισσότερο από αυτή τη μικρή ποσότητα.
Όταν η ουσία είναι κορεσμένη με οξυγόνο, μπορεί να συγκριθεί με μια φιάλη οξυγόνου – η διαφορά είναι ότι το υλικό αυτό μπορεί να παρέχει οξυγόνο για τριπλάσιο χρονικό διάστημα.
Οι «Κρύσταλλοι του Aquaman» θα προσφέρουν μια «ανάσα» και σε ασθενείς με προβλήματα στην αναπνοή, οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να κουβαλάνε μια φιάλη οξυγόνου για να διατηρούν σε κανονικά επίπεδα το οξυγόνο τους.
ΠΗΓΗ:http://www.scienceandtechnology.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου